Amoroto (Bizkaia)

Txerrikiak nola kontserbatzen ziren

Txerrikiak nola kontserbatzen ziren Txerria hiltzen zenean, nola zatitzen zen: urdaia, pernila, txerri-hankak... Gatzun-askan jartzen ziren urdaia, pernila eta solomoa, kontserbatzeko. Gerora, potzuan garbitu, gatza kendu eta zintzilik jartzen ziren, piperra emanda, sikatzeko.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AMT-007-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Txerria hiltzen zenean, nola zatitzen zen: urdaia, pernila, txerri-hankak... Gatzun-askan jartzen ziren urdaia, pernila eta solomoa, kontserbatzeko. Gerora, potzuan garbitu, gatza kendu eta zintzilik jartzen ziren, piperra emanda, sikatzeko.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia