Txerrikiak nola kontserbatzen ziren
Hizlaria(k):
Lauzirika Lauzirika, Benita
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AMT-007-032 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Txerria hiltzen zenean, nola zatitzen zen: urdaia, pernila, txerri-hankak... Gatzun-askan jartzen ziren urdaia, pernila eta solomoa, kontserbatzeko. Gerora, potzuan garbitu, gatza kendu eta zintzilik jartzen ziren, piperra emanda, sikatzeko.
- Proiektua: Lea Ibarreko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Nerea Goiria Mendiolea
- Data: 2025(e)ko apirilaren 02a
- Iraupena: 0:02:00
- Erref: AMT-007/032
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!






Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!