Erbia eta katamixarra, jateko gozoak
Hizlaria(k):
Arregi Mendiolagarai, Krispin
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AMO-172-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Erbiak jan egiten zituzten. Basakatuaren larrua estimatua izaten zen; urte askoan ez du ikusi. Katamixar asko daudela dio; jateko gozoa omen da. Erbia eta katamixarra ur, ozpin eta gatzetan eduki behar izaten da, baso-zaporea kentzeko.
- Proiektua: Zornotzako ahotsak
- Data: 2014(e)ko apirilaren 14a
- Iraupena: 0:02:16
- Erref: AMO-172/007
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Aisia » Mendia eta hondartza » Errekako arrantza eta ehiza , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!