| 1 |
Dendan saltzen zutena |
|
| 2 |
Azal-biko taloak egiten zituzten |
|
| 3 |
Okela kontserbatzeko aska |
|
| 4 |
Urbasara arrain freskoa heltzen zen |
|
| 5 |
MaƱeruko ardoa |
|
| 6 |
Labesuko ogi distiratsuak |
|
| 7 |
Derion ebakuatuta |
|
| 8 |
Ogia eta "labaigarra" etxeko labean |
|
| 9 |
Legarra zela prestatzen den |
|
| 10 |
Legarra zela eskuratzen den |
|
| 11 |
Erbia eta katamixarra, jateko gozoak |
|
| 12 |
Razioak: bakailaoa, gazta, sardina-zaharrak |
|
| 13 |
Gabonetan "txakolin, txakolin, txakolinak oin egin" |
|
| 14 |
Gabonetan txerriki kazola eta arraina |
|
| 15 |
Etxean txakolina egiten |
|
| 16 |
Umea egin ondoren, amari oilo-salda |
|
| 17 |
Epaltza auzoko baserriak; Sagarnabekoan taberna |
|
| 18 |
Eguneko jatorduak |
|
| 19 |
Jaietako gonbidautzak eta jatorduak |
|
| 20 |
Aparteko jatekoa Gabonetan eta domeketan |
|
| 21 |
Ardoa gutxi baina tabakorri asko |
|
| 22 |
Txitxarroak erosten zituzten plazan |
|
| 23 |
Tabernan zahagiak, botilak eta pitxerrak |
|
| 24 |
Frontean jateko gutxi: gosea |
|
| 25 |
Elizako hilarriak eta buldak ordaindu beharra |
|
| 26 |
Eskolarako bazkaria: sardina zaharra eta txokolate ontza, arrebarekin erdibana |
|
| 27 |
"Kaittanako" eskolaraino oinez; jateko eskasia gerraostean |
|
| 28 |
Baserrian neskame; domekero mezara; jatekoa |
|
| 29 |
Zornotzan eta Bilbon neskame |
|
| 30 |
Fraidegaien meriendaren inbidiatan |
|
| 31 |
Intxaurrak edo sagarrak lapurtzen bazituzten, egurra |
|
| 32 |
Ardo zahagia Bizkargin, letania jotzen zuenarentzat |
|
| 33 |
Umetako zereginak: afaria prestatzea eta galdara garbitzea |
|
| 34 |
Afalorduan, denak batera |
|
| 35 |
Domeketako plana |
|
| 36 |
Janari dena etxekoa |
|
| 37 |
Ortukoa, sorokoa eta etxeko abereak jateko |
|
| 38 |
Eguneroko bizimodua eta jatorduak |
|
| 39 |
Uda partean, bakailaoa erreta |
|
| 40 |
Gari-jotzea etxez etxe |
|
| 41 |
Gosaltzeko esnea eta taloa |
|