Gazta eta haragia salduz
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Urrestarazu Garmendia, Ixiar
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan VIL-020-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Bizimodua behietatik ateratzen zuten eta artoa eta babarruna ere etxerako izaten zuten. Etxeko esnearekin gazta egiten zuten, gehienean amak. Gazta nola egiten zuten azaltzen du. Txapazko ontzietan edukitzen zituzten prentsan. Bezero ezagunak zituzten gazta saltzeko. Txekorrak hazi eta harakinari saltzen zizkioten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Idoia Etxeberria
- Data: 2015(e)ko martxoaren 11a
- Iraupena: 0:02:53
- Erref: VIL-020/005
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baserriko animaliak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!