Festetako jatorduak
Hizlaria(k):
Lasa Burumendi, Lucas
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ALE-004-028 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ospakizun garrantzitsuetan, herriko festetan... zer jaten zen: oilo zopa eta garbantzuak, oiloa menestran edo haragi egosia piperrekin... Postrean, arroz-esnea eta, gainean, kafea anisarekin hartu ohi zen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko apirilaren 22a
- Iraupena: 0:01:03
- Erref: ALE-004/028
- Kodifikatzailea: Ainitze Oruesagasti
- Gaia(k): Aisia » Jai-giroa » Herriko ospakizunak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!