Alegia (Gipuzkoa)

Festetako jatorduak

Festetako jatorduak Ospakizun garrantzitsuetan, herriko festetan... zer jaten zen: oilo zopa eta garbantzuak, oiloa menestran edo haragi egosia piperrekin... Postrean, arroz-esnea eta, gainean, kafea anisarekin hartu ohi zen.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ALE-004-028 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Ospakizun garrantzitsuetan, herriko festetan... zer jaten zen: oilo zopa eta garbantzuak, oiloa menestran edo haragi egosia piperrekin... Postrean, arroz-esnea eta, gainean, kafea anisarekin hartu ohi zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia