AMO-188

Pasarteak

#Titulua
1 Gerra ondorengo kontuak; gosea
2 Baratza nola ereiten zuten
3 Garia batu eta jo
4 Gosaltzeko esnea eta taloa
5 Gerra garaian Espainiatik ibili zen borrokan
6 Arbia nola erein
7 Basoko lanak; pinudiak
8 Esnea eskuekin jeisten zen
9 Eskolara Etxanora
10 Bidea auzokoen artean eskuz egiten
11 Zornotzatik Bilbora trenean esnea saltzera
12 Sagardoa eta txakolina egiteko prozesua
13 Garai batean sagardo askoz gehiago egiten zen
14 Herrikoen anekdotak
15 Etxe guztietan zegoen astoa; behian eta ardiak
16 Arrain eta okela-saltzaileak; "zeziƱerua"
17 Artilea nola egiten zuen amonak
18 Aiton-amonen jatorria
19 Bediatik Lemoara erromeriara
20 Piperrak nola erein, noiz jaso...
21 Patata nola erein eta jaso
22 Baserriko animaliak: oiloak, oilarra, untxiak, txerria...
23 Baserriko behiak
24 Garai bateko janzkerak eta modak
25 Oihala erosi eta jostunak arropak josi
26 Erromeria batetik bestera
27 Ilean "permanentea" egitea modan zegoen
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia