AMO-188

Pasarteak

#Titulua
1 Gerra ondorengo kontuak; gosea Audioaren ikonoa
2 Baratza nola ereiten zuten Audioaren ikonoa
3 Garia batu eta jo Audioaren ikonoa
4 Gosaltzeko esnea eta taloa Audioaren ikonoa
5 Gerra garaian Espainiatik ibili zen borrokan Audioaren ikonoa
6 Arbia nola erein Audioaren ikonoa
7 Basoko lanak; pinudiak Audioaren ikonoa
8 Esnea eskuekin jeisten zen Audioaren ikonoa
9 Eskolara Etxanora Audioaren ikonoa
10 Bidea auzokoen artean eskuz egiten Audioaren ikonoa
11 Zornotzatik Bilbora trenean esnea saltzera Audioaren ikonoa
12 Sagardoa eta txakolina egiteko prozesua Audioaren ikonoa
13 Garai batean sagardo askoz gehiago egiten zen Audioaren ikonoa
14 Herrikoen anekdotak Audioaren ikonoa
15 Etxe guztietan zegoen astoa; behian eta ardiak Audioaren ikonoa
16 Arrain eta okela-saltzaileak; "zeziñerua" Audioaren ikonoa
17 Artilea nola egiten zuen amonak Audioaren ikonoa
18 Aiton-amonen jatorria Audioaren ikonoa
19 Bediatik Lemoara erromeriara Audioaren ikonoa
20 Piperrak nola erein, noiz jaso... Audioaren ikonoa
21 Patata nola erein eta jaso Audioaren ikonoa
22 Patata sartu eta atera, ilargiaren arabera Audioaren ikonoa
23 Baserriko animaliak: oiloak, oilarra, untxiak, txerria... Audioaren ikonoa
24 Baserriko behiak Audioaren ikonoa
25 Garai bateko janzkerak eta modak Audioaren ikonoa
26 Oihala erosi eta jostunak arropak josi Audioaren ikonoa
27 Erromeria batetik bestera Audioaren ikonoa
28 Ilean "permanentea" egitea modan zegoen Audioaren ikonoa
Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia