Bilaketa

Pasarteak (28)

• Ehizan, mutikotatik
    ...en, piku arboletan. Sarea. Txori motak. Kantariak erreklamorako erabiltzen zituzten, "engaƱadoriak". Jateko h...
    Media: Bideoaren ikonoa
  • Txoriei buruzko ezagutza zabala
    ...uen izenak eta ezaugarriak aipatzen ditu. Apeuan (erreklamoan) aritzen ziren txoriak erakartzeko, hartarako t...
  • Txoritarako afizioa, umetatik
    ...n jaten zituzten gero. Txori motak aipatzen ditu. Erreklamoan ez, tranpak jartzen ibilia da. Tranpa nolakoa z...
  • Txokoak
    ...patzera dedikatzen zirenak. Emea erabiltzen zuten erreklamo moduan arrak erakartzeko, eta horrela harrapatzen...
    Media: Bideoaren ikonoa Audioaren ikonoa
  • Txori-habi bila
    ...ia bila joaten ziren. Txoritan, tiragomarekin eta erreklamoan, nola ibiltzen ziren. Kardantxiloak (jilgero), ...
  • Txoritan, erreklamoan
    Txoriak harrapatzen ere ibiltzen ziren mutikotan, erreklamoan, "bixkarekin". Animaliak hiltzeko mentalitatea ...
  • Erreklamoan txoriak harrapatzen
    ...ten. Olagarrotara eta txoritara ere joaten ziren. Erreklamoa (txoriak harrapatzeko modua) nola izaten zen aza...
  • Guraso elkarteak sortutako akademia
    ...anolito Urbieta aipatzen ditu; haiekin joaten zen erreklamoan. Eskolako pare bat anekdota barregarri kontatze...

Emaitzak: 28 | Orriak: 1 2 3