Bergarako Urretxindorrak taldearen lehenengo diskoa

Bergarako Urretxindorrak taldearen lehenengo diskoa <p>1968an Santurtziko ABRA jaialdian parte hartu zuen Urretxindorrak taldeak gonbidatu bezala. Besteak beste, Zorion Egileorrek eta Natxo de Felipek abestu zuten urte hartako finalean. Urretxindorrak taldeari zilarrezko domina eman zioten, errekonozimendu gisa. 1969an grabatu zuten lehenengo diskoa Madrilen, Xabier Gere&ntilde;o idazlearen bitartez. </p>

Tamaina:

1968an Santurtziko ABRA jaialdian parte hartu zuen Urretxindorrak taldeak gonbidatu bezala. Besteak beste, Zorion Egileorrek eta Natxo de Felipek abestu zuten urte hartako finalean. Urretxindorrak taldeari zilarrezko domina eman zioten, errekonozimendu gisa. 1969an grabatu zuten lehenengo diskoa Madrilen, Xabier Gereño idazlearen bitartez.