Urnieta (Gipuzkoa)

Urnietatik Idiazabaleraino oinez artaldearekin errepide nagusitik

Urnietatik Idiazabaleraino oinez artaldearekin errepide nagusitik Apirilaren azken aldera bueltatzen ziren sorlekura. Oinez, berrogeitaka kilometro eginez, herriz herri. Arratsaldeko bostak aldera abiatu, Villabonan afaldu eta gau guztia ibiliz emanez, eguerdi aldera heltzen ziren Idiazabalera. Farola eramaten zuten bizkarrean autoek ikusi zitzaten. Oinak odolduta heltzen ziren ardiak zein artzainak. Ia ez zuten autorik aurkitzen N-1 errepidean. Zer nolako ibilgailuak topatzen zituzten kontatzen du.