Orozko (Bizkaia)

Lan egiteko moduaren ikuspegi desberdinak

Lan egiteko moduaren ikuspegi desberdinak Gizonezkoen lan egiteko modua goitik behera izan da; aldiz emakumeena horizontalagoa, kooperatiboagoa. Askotan botere lekuetan dauden emakumeek ere gizonezkoen ereduak errepikatzen dituzte. Arte eszenikoetan eskaintza handia dago gaur egun eta horrek konpetentzia dakar. Pandemiak onerako aldaketa ekarriko zuela uste zen, baina alderantziz izan da. Emakumeek beste ikuspegi bat daukagula uste du Agurtzanek, agian ahotsa eman ez digutenez, entzutera eta begiratzera ohituago gaudelako. Bere enpresan horizontaltasun hori izaten saiatzen da.