Urte gogorrak Euskal Herrian

Urte gogorrak Euskal Herrian <p>1968ko salbuespen egoerak eten zuen orduan bizi zen euskal kulturaren loraldia. 1970ean Burgosko prozesua izan zen eta Euskal Herrian errepresio urte gogorrak bizi izan ziren. Soldaduskan eta Alemanian ikasten eman zituen Jerardok urte haietako batzuk. Alemaniatik itzuli zenean laugarren antzerki lana prestatu zuen, Arestirena, O&ntilde;atitik kanpo ematean boikotatu egin zutena. Antzerkigintzako lanez jardun da Jerardo.</p>

Tamaina:

1968ko salbuespen egoerak eten zuen orduan bizi zen euskal kulturaren loraldia. 1970ean Burgosko prozesua izan zen eta Euskal Herrian errepresio urte gogorrak bizi izan ziren. Soldaduskan eta Alemanian ikasten eman zituen Jerardok urte haietako batzuk. Alemaniatik itzuli zenean laugarren antzerki lana prestatu zuen, Arestirena, Oñatitik kanpo ematean boikotatu egin zutena. Antzerkigintzako lanez jardun da Jerardo.