Oñati (Gipuzkoa)

Etxeko jakiak

Etxeko jakiak Etxean txerriak hazten zituzten etxerako edota salmentarako. Gazurarekin eta etxeko berdura eta soberakinekin gobernatzen zituzten txerriak. Ardikiarekin egindako zezina eta gaztainak (bere garaian) ere ohikoak ziren etxeko elikaduran; baita etxean egindako ogia eta taloak ere.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-053-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Etxean txerriak hazten zituzten etxerako edota salmentarako. Gazurarekin eta etxeko berdura eta soberakinekin gobernatzen zituzten txerriak. Ardikiarekin egindako zezina eta gaztainak (bere garaian) ere ohikoak ziren etxeko elikaduran; baita etxean egindako ogia eta taloak ere.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia