Hernialde (Gipuzkoa)

Azokara egunero, esnea eta barazkiak saltzera

Azokara egunero, esnea eta barazkiak saltzera Etxeko janariak jaten ziren. Egunero babarrunak jaten zituzten bazkaltzeko. Goizean taloa esnearekin. Taloa izateko etxean artoa egin behar izaten zen. Kaleko jendeak okerrago pasatzen zuen. Etxe guztietatik kalera esnea saltzera joaten ziren. Tolosara egunero joaten ziren. Ama Tolosara joaten zen saltzera eta Eleuterio eta arrebak ere bai.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan HRA-002-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Etxeko janariak jaten ziren. Egunero babarrunak jaten zituzten bazkaltzeko. Goizean taloa esnearekin. Taloa izateko etxean artoa egin behar izaten zen. Kaleko jendeak okerrago pasatzen zuen. Etxe guztietatik kalera esnea saltzera joaten ziren. Tolosara egunero joaten ziren. Ama Tolosara joaten zen saltzera eta Eleuterio eta arrebak ere bai.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia