Eskoriatza (Gipuzkoa)

Zer jaten zuten; ogiarekin larri

Zer jaten zuten; ogiarekin larri Bazkaltzeko, porru-patatak, patatak piper gorriekin... Txorizoa asteburuetan bakarrik. Babak urdai apur batekin. Ogiarekin ibiltzen ziren larri. Eskoriatzatik Marulandara joaten zen okina eta hara joaten ziren oinez, ogi bila. Ezti asko izaten zuten etxean eta edozein ordutan jaten zuten. Afaltzeko, berakatz-zopa edo patata egosiak. Arrautza gutxi jaten zen, saldu egin behar izaten ziren eta. Goserik ez zuten pasa, baina gehiegi ere ez zuten izaten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ESK-063-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Bazkaltzeko, porru-patatak, patatak piper gorriekin... Txorizoa asteburuetan bakarrik. Babak urdai apur batekin. Ogiarekin ibiltzen ziren larri. Eskoriatzatik Marulandara joaten zen okina eta hara joaten ziren oinez, ogi bila. Ezti asko izaten zuten etxean eta edozein ordutan jaten zuten. Afaltzeko, berakatz-zopa edo patata egosiak. Arrautza gutxi jaten zen, saldu egin behar izaten ziren eta. Goserik ez zuten pasa, baina gehiegi ere ez zuten izaten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia