Durango (Bizkaia)

Gabonetako eta Erramuetako ohiturak

Gabonetako eta Erramuetako ohiturak <p>Lehengo Gabonetan, intxaur saltsa, konpota eta olio-aza beti jaten ziren. Gabon egunean, ogi pusketa bat gordetzen zen hurrengo urtera arte. Erramu egunean gurutzeak bedeinkatzen ziren, soroetan jartzeko.</p>

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan DUR-009-030 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:

Lehengo Gabonetan, intxaur saltsa, konpota eta olio-aza beti jaten ziren. Gabon egunean, ogi pusketa bat gordetzen zen hurrengo urtera arte. Erramu egunean gurutzeak bedeinkatzen ziren, soroetan jartzeko.

« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia