Antiguan beti ondo konpondu izan dira

Antiguan beti ondo konpondu izan dira Antigua beretzat auzorik politena da. Bertako bizilagunak beti konpondu izan dira ondo, ez zen gauza txarrik entzuten.

Transkripzioa

Ba Antigua neretzako da nere auzo pollitena. Hemen bizi geran jende guztiya izan gea beti... Oain, klaro, berriya dago asko, baiño lehengo jendea, ezagunak denak, eta ondo eraman gera beti denok. Behin ez da hemen pasa ezer, ez lapurrik –ez zan entzuten behintzat–, ez... Zea, hemen oain dauden bezela, beti burruketan ta gauza hoietan. Beti lasaiak ta beti ondo bizi izandu gea.

Egilea(k): Aditurekin automatikoki transkribatua