Arto bizarrak erretzen

Arto bizarrak erretzen <p>Mutikotan arto bizarrak erretzen zituzten. Ezkondu ondoren hasi zen erretzen.</p>

Mutikotan arto bizarrak erretzen zituzten. Ezkondu ondoren hasi zen erretzen.

-Umetan-eta ez dakit, arta bizarrak erre-eta?
-Ah bai! Baita’re, baita’re. Bai, bai. Lehenbiziko zeak, paperian jarri, periodikuan igual, bildu ta, pumpa-pumpa, harri tiaka. Itxura in bihar izaten zan ta, bakizu.
-Ni, fumadore geoztikan ezkondu nitzanian ez nun erretzen, geoztik hasi nitzan, hacia los cuarenta, cuarenta y uno… Bai. Beandu hasi nitzan bai, fumatzen. Lehenotik ez nun erretzen. Ez, lehenotik ez nun erretzen. Amak ez zian utziko erretzen, amak ez zian utziko erretzen, Jesus!

Egilea(k): Maddi Gallastegi