1 |
Ama eta biak basora egurretara |
|
2 |
Txerrikia landu eta saldu |
|
3 |
Buzkantzak zelan egiten diren |
|
4 |
Arazoak uholdetan errotan |
|
5 |
Tximista, trumoi, azeri eta koiote ugari |
|
6 |
Gerraostean errotak prezintatuta |
|
7 |
Ardien belarriko marka |
|
8 |
Errotarriak pikatzen |
|
9 |
Ubideak garbitzen |
|
10 |
Patata gogor-gogorra saldu zuenekoa |
|
11 |
Errotaren funtzionamendua I |
|
12 |
Errotaren funtzionamendua II |
|
13 |
Errotaren funtzionamendua III |
|
14 |
Ipar-haizea gaztarentzako kaltegarri |
|
15 |
Tigreak eta hartzak ardiak hiltzen |
|
16 |
Errotarriak Jatatik eta Frantziatik |
|
17 |
Txakurrak, arrantzaleen lagunak |
|
18 |
Artika: erroten auzoa |
|
19 |
'Arre-arre, asto bizkortxue!' |
|
20 |
Neurriak hartzeko sistema bitxia |
|
21 |
300 bezero inguru; erroten gainbehera |
|
22 |
Zelan landu behar da artoa? |
|
23 |
Urak indarra behar du |
|
24 |
Mundakan burdin usaindun irina |
|
25 |
Dungulua (morokila) |
|
26 |
Gerraostean ogi txarra |
|
27 |
Artoaren atalak: "garafie", artobizarrak, txokorra... |
|
28 |
Soloak errentan |
|
29 |
Goserik ez, baina mizkinkeriarik ere ez |
|
30 |
Esne-diruak kobratzeko itxaron egin behar arrantzaleek partila kobratu arte |
|
31 |
Hartza eta artzaina aurrez aurre |
|
32 |
Txakur bikaina izan zuen |
|
33 |
Hemengo artzaintza eta Ameriketakoa guztiz ezberdinak |
|
34 |
Hartzari segika eskopetaz |
|
35 |
Bi errota Agirre auzoan |
|
36 |
Errota bizitzeko leku hezea |
|
37 |
Gari-lanak auzolanean; gari-joten andrerik ez |
|
38 |
Ardi-tratulari |
|
39 |
Bildotsen jaiotzak; ilea mozten |
|
40 |
Landak alokatu |
|
41 |
Gazta egiteko prozesua |
|
42 |
Gazta egiteko moldeak eta prentsak |
|
43 |
Esne eta gazta salmenta |
|
44 |
Ardien gaixotasunak |
|
45 |
Ardia arkara |
|
46 |
MaƱu, artzaintzarako leku egokia |
|
47 |
Bedeinkapenak isipuarekin |
|
48 |
Ezin eho eta errotara gauez joan behar |
|
49 |
Fruizera errotara |
|
50 |
Esnea saltzen etxerik etxe |
|
51 |
Marik esnea saltzen zuen Bermeon |
|
52 |
Gabonetarako oilaskoak, karakolak eta intxaurrak saltzen |
|
53 |
Ganadu-tratulari eta harakin |
|
54 |
Txahalak igerian |
|
55 |
Txahalak bidean nekatuta |
|
56 |
Korta barnean hazten ziren txahalak |
|
57 |
"Toke oneko" ganadua |
|
58 |
Ganaduaren pisua adostu behar |
|
59 |
Hamaiketakoa gibelarekin |
|
60 |
Albaitariak gibela eta birikak aztertu |
|
61 |
Bermeoko Abere Hiltokia |
|
62 |
Nola hil ganadua |
|
63 |
Zuloa ganaduaren garunetan |
|
64 |
Nola larrutzen zen ganadua |
|
65 |
Txahala lau zatitan |
|
66 |
Haragi-garraiatzaileak |
|
67 |
Neurriak |
|
68 |
Behi arrazak |
|
69 |
Ehuneko 25eko galera |
|
70 |
Isil-ostuan egur bila |
|
71 |
Baserriko lan guztiak egindakoa da |
|
72 |
Baserriko ganadua |
|
73 |
Herriko salmentekin baserria aurrera |
|
74 |
Makinek erraztu zuten lana |
|
75 |
Garia txolatan |
|
76 |
Gari-jotzea |
|
77 |
Jotzeko makinarekin lanean |
|
78 |
Urte guztirako artoa |
|
79 |
Txahalari taloa |
|
80 |
Artaburutik arto irinera |
|
81 |
Iratan zaldiaz |
|
82 |
Artoa labean berotu garandu aurretik |
|
83 |
Errenta jenerotan ordaintzen zen |
|
84 |
Ameriketako artzaintza gainbehera Zelanda Berriaren konpetentziagatik |
|
85 |
Ilea mozten eta markatzen |
|
86 |
Bildotsa hiltzeko prestatzen |
|
87 |
Artzaina eta txakurra bat eginda |
|
88 |
Artzaina eta kanperoa |
|
89 |
Lasai leku guztietan |
|
90 |
"Karrokanpoa", artzainaren etxea |
|
91 |
Ardiak kontatzen |
|
92 |
Ibili ezin diren ardiak hartzarentzat |
|
93 |
Bildotsak haginekin irentzen |
|
94 |
Bildotsak jaiotzen |
|
95 |
Bermeotik Bilbora oinez |
|
96 |
Ur bidea eta andapara. |
|
97 |
Ama Mungiako eta Bermeoko plazara |
|
98 |
Gerezi eta sagar motak |
|
99 |
Sagardoa egiteko prozesua |
|
100 |
Gari-lanak |
|