'Caritas', erregimenaren adiskideentzako karitatea

'Caritas', erregimenaren adiskideentzako karitatea <p>Apaizak eta falange ingurukoak ziren; herria eta <em>Acci&oacute;n Cat&oacute;lica</em> gobernatzen zutenak; <em>Caritas</em> ere bai. Jendeari laguntzeko orduan, euren sokakoekin akordatzen ziren bakarrik. San Antonion baziren familia behartsu askoak, baina haientzat ez zen ezer egoten. "Solomilloa besapean hartuta komulgatzera joten zirenenendako" ei zen dena.</p>

Tamaina:

Apaizak eta falange ingurukoak ziren; herria eta Acción Católica gobernatzen zutenak; Caritas ere bai. Jendeari laguntzeko orduan, euren sokakoekin akordatzen ziren bakarrik. San Antonion baziren familia behartsu askoak, baina haientzat ez zen ezer egoten. "Solomilloa besapean hartuta komulgatzera joten zirenenendako" ei zen dena.