Amasa-Villabona (Gipuzkoa)

Gazta eta haragia salduz

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan VIL-020-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Bizimodua behietatik ateratzen zuten eta artoa eta babarruna ere etxerako izaten zuten. Etxeko esnearekin gazta egiten zuten, gehienean amak. Gazta nola egiten zuten azaltzen du. Txapazko ontzietan edukitzen zituzten prentsan. Bezero ezagunak zituzten gazta saltzeko. Txekorrak hazi eta harakinari saltzen zizkioten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia