Amasa-Villabona (Gipuzkoa)

Norbanakoari erreparatu, gero taldean lantzeko

Norbanakoari erreparatu, gero taldean lantzeko Jaime Urtxintxa Aisialdi Eskolan aritzen da lanean, eta kontatzen du nola lantzen duten gazteekin hizkuntzekiko atxikipena eta nola sustatzen dituzten hizkuntzekiko jarrera positiboak, eta aldi berean, txarrak nola bideratzen edo kudeatzen dituzten. Gazteei iritzia eskatzea gakoa dela uste du; zer egin behar duten esatea baino eraginkorragoa. Ikastetxeetako ikasle eta irakasleekin elkarlanean aritu izan dira hainbat proiektutan, eta haiekin bizitutako bitxikeriak eta adibideak kontatzen ditu.