1 |
00:01:10 |
00:03:00 |
Jatorria; Eskoriatzako auzoak |
|
2 |
00:04:00 |
00:09:15 |
Inguruko basoak; egurra trenez Gasteizera nola eramaten zuten |
|
3 |
00:09:15 |
00:10:25 |
Sutarako egurra bezeroei nola eramaten zien |
|
4 |
00:11:35 |
00:15:50 |
Idien garrantzia baserriko lanetan; nola gobernatzen ziren |
|
5 |
00:15:50 |
00:19:30 |
Ume-umetatik ganaduzain; trenbide inguruan arrisku handia |
|
6 |
00:19:30 |
00:22:50 |
Ermandadearen inguruko azalpenak |
|
7 |
00:22:50 |
00:24:20 |
Idi gazteak egokienak bertako lur-sailetarako |
|
8 |
00:24:20 |
00:27:25 |
Idien inguruko azalpenak |
|
9 |
00:27:25 |
00:28:25 |
Perratzailea Marulandara joaten zen igandetan |
|
10 |
00:28:25 |
00:33:55 |
Gerraosteko eskola urteak |
|
11 |
00:33:55 |
00:36:20 |
Doktrina buruz ikasi beharra |
|
12 |
00:36:20 |
00:39:00 |
Baserritarren eta abadearen arteko harremana |
|
13 |
00:39:00 |
00:42:20 |
Jaunartzea; monagilo lanak |
|
14 |
00:42:20 |
00:44:50 |
Eskekoak aterik-ate; abadeak guztiei jaten ematen zien |
|
15 |
00:45:15 |
00:48:30 |
Mezak nolakoak izaten ziren; monagiloaren lana |
|
16 |
00:48:30 |
00:50:20 |
Sakristauaren eginbeharrak |
|
17 |
00:50:20 |
00:52:25 |
Abadearen bedeinkazioak |
|
18 |
00:52:25 |
00:53:55 |
Oiloak eta oilaskoak nola hazten ziren |
|
19 |
00:53:55 |
00:57:15 |
Elikadura baserrietan |
|
20 |
00:57:15 |
00:59:35 |
Gaztaina-saltzen Gasteizera joaten ziren; elikadura baserrietan |
|
21 |
00:59:35 |
01:02:30 |
Ardoa zahagietan erosten zen; sagardoa |
|